Backblaze: Het Veilige en Betaalbare Cloudopslag Alternatief

Gepubliceerd op 8 april 2023 om 16:24

In de huidige digitale wereld, waar het risico van gegevensverlies en -diefstal steeds groter wordt, is het van cruciaal belang om een betrouwbaar back-upsysteem te hebben. Backblaze is een cloudopslagdienst die een veilige en betaalbare oplossing biedt voor zowel particulieren als bedrijven. In deze blog duiken we dieper in wat Backblaze te bieden heeft, van zijn belangrijkste kenmerken tot zijn beveiliging en prijsstelling.

Belangrijkste Kenmerken van Backblaze

 1. Automatische en continue back-up Backblaze biedt automatische en continue back-up van bestanden op uw computer, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het handmatig uitvoeren van back-ups. Elke keer dat u een bestand wijzigt of opslaat, wordt er een nieuwe versie naar Backblaze geüpload.

 2. Onbeperkte opslagruimte In tegenstelling tot sommige andere cloudopslagdiensten, biedt Backblaze onbeperkte opslagruimte voor één vaste prijs. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het overschrijden van opslaglimieten of het betalen van extra kosten voor meer ruimte.

 3. Toegang tot bestanden via mobiele app en web Backblaze biedt u toegang tot uw bestanden via hun mobiele app of webinterface, zodat u uw bestanden overal en op elk apparaat kunt openen. U kunt zelfs bestanden direct vanuit de app delen met anderen.

 4. Bestandsversiegeschiedenis Backblaze bewaart tot 30 dagen aan bestandsversies, wat betekent dat u eerdere versies van uw bestanden kunt herstellen als u per ongeluk een wijziging aanbrengt of een bestand verwijdert.

Backblaze: Betrouwbare Beveiliging door Versleuteling, Persoonlijke Toegang en Geavanceerde Datacenters

In een tijd waarin gegevensbeveiliging cruciaal is, zet Backblaze zich in om de veiligheid van uw bestanden te waarborgen door gebruik te maken van geavanceerde beveiligingsmaatregelen. Deze omvatten versleuteling, persoonlijke toegang en state-of-the-art datacenters om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd veilig zijn.

 1. Versleuteling: Backblaze versleutelt bestanden voordat ze naar hun servers worden verzonden en houdt ze versleuteld tijdens de opslag. Dit betekent dat uw gegevens beveiligd zijn tegen onbevoegde toegang, zelfs als ze onderschept zouden worden tijdens het uploaden of downloaden.

 2. Persoonlijke Toegang: Backblaze biedt u de optie om een persoonlijke versleutelingssleutel te gebruiken. Deze sleutel zorgt ervoor dat alleen u toegang heeft tot uw bestanden. Zelfs Backblaze-medewerkers kunnen uw bestanden niet openen zonder uw unieke sleutel, waardoor uw privacy gewaarborgd blijft.

 3. Geavanceerde Datacenters: De veiligheid van uw gegevens wordt verder versterkt door de gebruikmaking van geavanceerde datacenters. Backblaze maakt gebruik van datacenters die zijn uitgerust met 24/7 bewaking, biometrische beveiligingssystemen en redundante stroomvoorziening. Deze maatregelen zorgen ervoor dat uw gegevens niet alleen veilig zijn, maar ook altijd beschikbaar blijven.

Door gebruik te maken van Backblaze's betrouwbare beveiligingsmaatregelen kunt u er zeker van zijn dat uw waardevolle digitale bestanden beschermd zijn tegen onbevoegde toegang, verlies en diefstal. Met de combinatie van versleuteling, persoonlijke toegang en geavanceerde datacenters, biedt Backblaze een veilige en betrouwbare oplossing voor het opslaan en beschermen van uw gegevens in de cloud.

Backblaze: Aantrekkelijke Prijsstelling voor Zowel Particulieren als Bedrijven met Onbeperkte Opslagruimte

Een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een cloudopslagdienst is de prijs. Backblaze heeft dit aspect begrepen en biedt concurrerende en betaalbare prijzen voor zowel particulieren als bedrijven, zonder in te leveren op kwaliteit of functies.

Voor particulieren biedt Backblaze het Personal Backup-plan. Dit plan biedt onbeperkte opslagruimte voor een vaste prijs, waardoor gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over het overschrijden van opslaglimieten of het betalen van extra kosten voor meer ruimte. Het Personal Backup-plan is beschikbaar voor slechts $6 per maand, $60 per jaar, of $110 voor twee jaar, waardoor het een zeer toegankelijke optie is voor individuele gebruikers.

Bedrijven kunnen profiteren van het Business Backup-plan, dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zakelijke gebruikers. Net als het Personal Backup-plan, biedt het Business Backup-plan onbeperkte opslagruimte voor een concurrerende prijs. Het plan kost $60 per computer per jaar, waardoor bedrijven hun gegevens veilig en toegankelijk kunnen houden zonder de bank te breken.

Backblaze's aantrekkelijke prijsstelling, gecombineerd met zijn uitgebreide functies en betrouwbare beveiliging, maakt het een ideale keuze voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar een veilige en betaalbare cloudopslagoplossing. Met onbeperkte opslagruimte en geen verborgen kosten kunnen gebruikers zich concentreren op het beschermen van hun waardevolle digitale bestanden, zonder zich zorgen te hoeven maken over oplopende kosten.

Waar kan ik Backblaze aanschaffen?

Het aanschaffen van een abonnement op Backblaze is eenvoudig en kan direct via hun website. Volg de onderstaande stappen om uw abonnement te starten:

 1. Bezoek de officiële Backblaze-website: Ga naar https://www.backblaze.com/ om toegang te krijgen tot informatie over hun diensten en prijzen.

 2. Kies uw abonnement: Op de homepage kunt u kiezen tussen het Personal Backup-plan of het Business Backup-plan. Klik op de knop "Get Started" onder het gewenste abonnement om verder te gaan.

 3. Maak een account aan: U wordt gevraagd om een account aan te maken door uw e-mailadres en een wachtwoord in te voeren. Vul deze gegevens in en klik op "Create Account".

 4. Voer uw betalingsgegevens in: Nadat u uw account heeft aangemaakt, wordt u gevraagd om uw betalingsgegevens in te voeren. Backblaze accepteert creditcards en PayPal als betaalmethoden.

 5. Download de Backblaze-software: Na het voltooien van uw aankoop, ontvangt u instructies voor het downloaden en installeren van de Backblaze-software op uw computer of mobiele apparaat.

 6. Begin met het maken van back-ups: Zodra de software is geïnstalleerd, kunt u beginnen met het maken van back-ups van uw bestanden naar de veilige cloudopslag van Backblaze.

Zodra u uw abonnement heeft afgerond en de software heeft geïnstalleerd, kunt u profiteren van alle geweldige functies die Backblaze te bieden heeft. U kunt er zeker van zijn dat uw waardevolle digitale bestanden veilig zijn en dat u toegang heeft tot hen wanneer u maar wilt, waar u ook bent.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een veilige en betaalbare cloudopslagoplossing, dan is Backblaze een uitstekende keuze. Met zijn automatische en continue back-up, onbeperkte opslagruimte, eenvoudige toegang tot bestanden, en robuuste beveiligingsmaatregelen, biedt Backblaze gemoedsrust bij het beschermen van uw waardevolle digitale bestanden. De concurrerende prijsstelling maakt het een aantrekkelijk alternatief voor zowel particulieren als bedrijven.

Hieronder vindt u een samenvatting van de belangrijkste voordelen van Backblaze:

 1. Automatische en continue back-up: U hoeft zich geen zorgen te maken over het handmatig uitvoeren van back-ups, omdat Backblaze dit automatisch voor u doet.
 2. Onbeperkte opslagruimte: Geen zorgen over opslaglimieten of extra kosten voor meer ruimte.
 3. Toegang tot bestanden via mobiele app en web: Open en deel uw bestanden overal en op elk apparaat.
 4. Bestandsversiegeschiedenis: Herstel eerdere versies van uw bestanden tot 30 dagen terug.
 5. Robuuste beveiliging: Versleuteling van bestanden, persoonlijke versleutelingssleuteloptie en beveiligde datacenters zorgen voor de veiligheid van uw gegevens.

Backblaze is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betaalbare oplossing voor het opslaan en beschermen van hun digitale gegevens. Of u nu een individu bent met belangrijke persoonlijke bestanden of een bedrijf dat zijn bedrijfsgegevens veilig wil houden, Backblaze biedt de functies en beveiliging die u nodig heeft tegen een prijs die u zich kunt veroorloven. Geef Backblaze vandaag nog een kans en ervaar zelf de gemoedsrust die het biedt bij het beschermen van uw waardevolle digitale bestanden.