Data recovery bedrijven

Hoewel het uitvoeren van een data recovery-project als een leuk project kan worden beschouwd, is het niet aan te raden als uw gegevens daadwerkelijk belangrijk zijn. Het kan de kans op succesvol herstel van uw gegevens verkleinen als er te veel wordt geprobeerd. Daarom is het verstandig om professionele hulp te zoeken bij het herstellen van uw verloren gegevens.

Er zijn verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van gegevensherstel. Hieronder staan enkele van deze bedrijven die u kunt overwegen:


Een computer reparatie bedrijf gevestigd in Roosendaal met data recovery service. Hiermee willen ze een brug vromen tussen de normale computer reparatie bedrijven en de dure data recovery bedrijven. Ze kunnen firmware aanpassen van: harde schijven, SSD's, USB sticks, en SD kaarten, met deze aanpak kunnen geversdrager met problemen als: niet herken, Extreem langzaam en het continu connecten en disconnecten verholpen worden. Ook zijn de instaat om een kapotte lees/schijf kop uit te schakelen waardoor nog een deel uitgelezen kan worden. Wonderen kunnen ze niet verrichten, klanten met gegevensdrager die fysiek zijn beschadigt worden door verwezen naar hun partner.


Ontrack is een wereldwijde speler op het gebied van data recovery. Ze kunnen data herstellen van harde schijven, SSD en usb sticks maar ook van smartphones, tabelets en complete RAID systemen. Met een slagingspercentage van 90% is geen enkel herstel te klein of complex.

 

Met hun snelle en professionele service kan ik dit bedrijf echt aanraden. Ze bieden een gratis ophaal en diagnose service aan. Na het onderzoek krijg je een mooi rapport met daarin het verwachte resultaat en de prijsopgave.